Raporti i BE për Kosovën, Qeveria: Vlerësimi më pozitiv i viteve të fundit
18/04/2018 11:29

Qeveria e Kosovës është e kënaqur me raportin e Bashkimit Europian, të prezantuar një ditë më parë në Strasburg nga shefja e Diplomacisë Europiane, Federica Mogherini dhe Komisioneri i Zgjerimit, Johanes Hahn.