Rama: Shkarkim Zgurit dhe Kapllanajt
13/11/2017 20:27

Kryeministri Edi Rama mbështet nismën e grupit parlamentar socialist për të filluar procedurat për shkarkimin e kreut të KQZ-së, Klement Zguri.