Rama: Rritje rrogash për të gjithë punonjësit e arsimit
21/11/2018 20:42

Kryeministri Edi Rama, në fjalën e tij gjatë prezantimit të projektbuxhetit të vitit 2019 për arsimin, tha se rritja e pagave për mësuesit dhe punonjësit e arsimit do të jetë me 7%.