Rama në takim me përfaqësuesit e bankave
14/11/2017 15:09

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko argumentoi rritjen ekonomike të Shqipërisë gjatë një takimi me Kryeministrin dhe përfaqësues të sistemit bankar.

Kontroll bizneseve pasive. Në sitë nga tatimet për fshehje taksash
23/10 15:18
Kumari ilegal, raportohen raste të shumta të shkeljeve
20/10 15:21
Ndërtimi i gazsjellësit. Nisin punimet për pjesën në det
19/10 14:26
Buxheti faktik 2017, Ahmetaj: U rrit ekonomia dhe u ul borxhi
18/10 13:02
Fermerët e kërmillit, Shqipëria eksporton 90 ton në 9 muaj
17/10 23:06
Shqipëria më konkuruese: Përmirësimi nga Teknologjia. Policia dhe gjykatat besohen më pak
17/10 15:18
Debati/ KLSH: Qeveria fshehu borxhin
16/10 15:47
Të papunë nga teknologjia
16/10 15:37
Rinasi, zgjidhet kompania audituese e koncesionit të aeroportit
15/10 15:30
Raporti kritik i KLSH: Borxhi 72%, detyrime të prapambetura, tejkalim të huamarrjes
13/10 20:16
Masa të reja antievazion. Nuk mbyllet biznesi pa shlyer çdo detyrim
11/10 15:14
Taksat që kërkon biznesi: Të gjithë në TVSH. Taksë luksi për vilat në bregdet
11/10 15:03
Mbyllen bastet e kazinotë, Ahmetaj shpjegon çfarë do të ndodhë me të papunët
11/10 12:11
Bastet, 9.000 të papunë. Mbyllja eviton kostot e rënda sociale, goditet pastrimi i parave
10/10 15:12
Parashikim më i lartë për rritjen ekonomike
09/10 15:43
Taksë e re për koncesionet. Do të aplikohet në rastet e shitjes së aksioneve
08/10 15:39
Nis importi i energjisë. 9,3 milionë euro janë tenderuar për të
07/10 15:44
Tkurret pasuria e shqiptarëve, shkak normat e ulëta të interesit
06/10 16:03
OSHEE kundër paneleve diellore
05/10 15:53
Çmimet e ndryshme të naftës
05/10 15:35