Rama: Do rrisim pagat në privat
09/06/2018 16:50

Pavarësisht zhvillimit të sektorit privat, kryeministri Rama deklaroi se në marrëdhëniet mes punëmarrësve dhe punonjësve ka probleme serioze që nga kushtet e punës deri tek pagat.