Rally Dakar, Barredes dhe Despres triumfojnë në etapën e dytë
08/01/2018 12:14

Etapa e dytë e edicionit të 40 të Rally Dakar e zhvilluar në Peru u mbyll me fitoren e Joan Barredës në kategorinë e motorëve dhe Desprè në atë të makinave.