Rally Albania 2018, përplasje dhe surpriza në etapën e parë
11/06/2018 20:31

Pas prologut në rrethinat e Tiranës, edicioni i 14 i Rally Albania impenjoi protagonistët e kësaj gare ekstreme në kilometra të tëra të vështira drejt maleve të Dibrës.