Rakipi e Rehovica, KQZ vendos më 3 janar
28/12/2017 20:06

Mesditën e 3 janarit Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të rikthehet në punë pas festave për të vendosur për mandatet e deputetëve Aqif Rakipi i PDIU-së dhe Gledion Rehovica të LSI-së, për të cilët prokuroria ka kërkuar heqjen e mandatit për shkak se kanë gënjyer në formularin e dekrimializimit për vepra penale për të cilat janë hetuar në Itali.