Fiks Fare/ Rakicka, fshati i braktisur, kopështi me 4 fëmijë
13/11/2019 20:26

Rakicka, fshati i ish-minsitrit të financave Ridvan Bode, një fshat ku sot kanë mbetur shumë pak banorë. Kopështi i fshatit ka vetëm katër fëmijë. Në regjsitër shënojnë pesë emra nxënësish, me shpresën se Zyra Arsimore nuk do ta mbyllë sipas urdhërit të nxjerrë nga se në zonat e thella rurale duhet numri nga 5 e sipër që një klasë të jetë e hapur.

Fiks Fare, Presindeti parashikoi tërmetin apokaliptik, askush nuk e dëgjoi, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 1
10/12 21:02
Fiks Fare, Procedura fiktive për karburant, dieta dhe fatura hoteli, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 2
10/12 21:01
Fiks Fare, 3 ish zyrtarëve u ndalohet hyrja në SHBA, kanë shumë para, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 3
10/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ 3 ish zyrtarëve u ndalohet hyrja në SHBA, kanë shumë para
10/12 20:35
Fiks Fare/ Tendera fiktivë për të mos djegur fondin
10/12 20:34
Fiks Fare/ 4 dieta fiktive për çdo punonjës për të festuar Vitin e Ri
10/12 20:34
Fiks fare/ Shefja e financës: Fatura false hoteli për të mirën e punës
10/12 20:34
Fiks Fare/ Meta parashikoi tërmetin. Po ta kishim dëgjuar a do kishim më pak dëme? Ndiqni Palomën!
10/12 20:33
Fiks Fare/ Skandali në ISHPSHSH, shoferi i kryeinspektorit jep urdhër për naftë
10/12 20:33
Fiks Fare, Populli i voton, partitë e harrojnë, 9 Dhjetor 2019, Pjesa 1
09/12 21:02
Fiks Fare, Vdekja e kryekomisarit në Kavalishencën e Ministrisë së Brendshme,9 Dhjetor 2019, Pjesa 2
09/12 21:01
Fiks Fare, Arta Marku iu jep siguri prokurorëve për kryeprokurorin, 9 Dhjetor 2019, Pjesa 3
09/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Arta Marku iu jep siguri prokurorëve për kryeprokurorin
09/12 20:30
Fiks Fare/ Dokumentet e Shtëpisë së Pushimit: Godinë e rrezikshme që më 21 shtator
09/12 20:30
Fiks Fare/ Kavalishenca ku rrezikuan jetën 120 studentë dhe dhjetëra banorë
09/12 20:30
Fiks Fare/ Rama iu drejtohet investitorëve me fjalët e Kuranit: “Allahu do më shumë ata që janë të dobishëm”
09/12 20:30
Fiks Fare/ I madh e i vogël, ndihmuan të prekurit nga tërmeti. Po partitë shqiptare? Ndiqni Palomën!
09/12 20:30
Fiks Fare/ Procedurat burokratike, tenderi do mbyllej më 22 nëntor, u shty më 27 nëntor
09/12 20:30
Fiks Fare, Tërmeti i shkatërron, shteti i harron, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Shkatërrohet hotel Titaniku, nga 3 kate shkoi në 7 kate, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 2
06/12 21:01