Qumështi i bletës në kozmetikë – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 3
13/06/2019 12:05

Qumështi i bletës, krahas konsumimit si integrator ushqimor, gjen një përdorim të gjerë në fushën e kozmetikës. Falë përmbajtjes së flavonoideve, ky qumësht është një antioksidant i fuqishëm i cili ngadalëson plakjen e lëkurës. Bletërritësi Serafin Mele e përfshin qumështin e bletës në linjën e kujdesit vetjak duke e pasuruar edhe me përbërës të tjerë natyralë. Ai na njeh nga afër me të gjitha proceset e realizimit të një kremi, nga vjelja e qumështit të bletës deri te produkti final.