Qindra pelegrinë kalojnë natën në Kishën e Laçit
13/06/2018 15:19

Qindra besimtarë dhe jo vetëm e kaluan natën në Kishën e Shna Nout dhe rrethinat e saj në Laç. Pjesëmarrja masive bëri që kolona e automjeteve të zgjatej disa kilometra.