Qendra “jo”shëndetësore në Kuç –
10/02/2018 15:14

Qendra shëndetësore e fshatit Kuç në Vlorë është një gërmadhë. Aty nuk mungojnë pajisjet dhe ilaçet por edhe pllakat në toke, dritaret e dyert.