Pylli i Sodës si landfill. U “pastrua” një muaj më parë, në aksion edhe Peleshi
16/05/2018 21:36

Edhe pse ende nuk ka kaluar një muaj nga aksioni i pastrimit, situata vazhdon të jetë problematike në zonën e Pyllit të Sodës. Mbetje inerte dhe urbane vazhdojnë të hidhen në çdo cep të këtij pylli.