“Pse hesht Dako për plehrat?”
01/06/2018 14:43

Mostrajtimi i mbetjeve urbane në Durrës dhe mosveprimi i bashkisë përballë katastrofës mjedisore është ngritur si shqetësim nga Kryetari i PD-së Durrës, Ferdinand Xhaferraj.