PS: Qeveria mashtron me varfërinë
29/02/2012 17:00

Tryeza e radhës e PS i është kushtuar çështjeve të mprehta sociale me të cilat ndeshet shoqëria shqiptare, duke parashtruar vizionin e opozitës në zbutjen e varfërisë dhe gjetjen e rrugëve për uljen e papunësisë, të cilat janë një kapitull i veçantë në programin Për një Rilindje Kombëtare.