Protestë për rrugën, banorët e Kolshit: Nuk shkojmë dot pranë tokës
16/05/2018 15:34

Banorët e fshatit Kolsh në Kukës kërkojnë rrugë. Aksi i brendshëm që lidh fshatin me kullotat dhe bjeshkët është bllokuar që prej datës 5 maj nga firma koncesionare e Rrugës së Kombit.