Protestë për guroren në Mat, Bashkia: E pezulluam. Banorët: Gërmohet akoma
12/02/2018 20:22

Banorët e fshatrave Shelli dhe Vig në Macukull të Matit kanë dalë të protestojnë në zonën e Grykës së Valit, sepse aty prej kohësh një kompani po punon për të nxjerrë gurë.