Protestë para ministrisë së Brendshme, opozita kërkon dorëheqjen e Xhafës
16/05/2018 15:15

Opozita ka nisur protestën e saj para godinës së Ministrisë së Brenshme rreth orës 12.00, ku kërkon dorëheqjen e ministrit Fatmir Xhafaj dhe veprimin e ligjit për vëllain e tij.