Protestë në Romë për vendet e punës
09/02/2019 20:29

Qindra e mijëra protestues u mblodhën në rrugët e Romës të shtunën në mbështetje të sindikatave që po kërkojnë më shumë respekt nga qeveria dhe politika fikse për rritjen ekonomike.