Protestë dhe bojkot, farmacistët pjesërisht në grevë
14/05/2018 14:36

Protesta e farmacistëve në gjithë vendin është shoqëruar me mbylljen e farmacive për disa minuta. Me gjithë shqetësimin e madh, jo të gjithë u bënë pjesë e protestës.