Protesta për teatrin. Shfaqet dokumentari që tregon se si artistët e Romës mbrojtën godinën
16/04/2018 21:21

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit mblodhi edhe këtë të hënë intelektualë, artistë dhe qytetarë të interesuar për çështjen e Teatrit Kombëtar. E reja ishte që u shfaq një dokumentar që tregon se si artistët në Romë u mblodhën për mbrojtjen e një godine të teatrit duke qëndruar vetë aty.