Protesta në Greqi kundër emrit të Maqedonisë. Ekstremistët sulmuan gazetarin e Top Channel
20/01/2019 19:39

Dhjetëra e mijëra grekë protestuan në Athinë kundër marrëveshjes me Maqedoninë për emrin, që zgjidh mosmarrëveshjen mes dy vendeve dhe që pritet të votohet nga Parlamenti grek, javën e ardhshme.