Protesta e studentëve, qeveria tërhiqet nga tarifimi i provimeve të mbartura
06/12/2018 15:32

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Lindita Nikolla, pas protestës së studentëve ka dalë në një konferencë për mediat, ku ka sqaruar vendimin që është marrë nga qeveria.