Promovim – Byshek – Në Shtëpinë Tonë, 14 Mars 2019, Pjesa 3
14/03/2019 13:16

Bysheku është një ndër destinacionet më të preferuar për qytetarët e Elbasanit dhe një ndër pikat kryesore sapo përmendim manifestimet e ditës së verës. Familje apo grupe shoqërore që zgjedhin t`i kalojnë pasditet aty, nën freskinë e ujit të burimit, rrapave të lartë dhe ajrit të freskët. Kemi shkuar në Byshek për të zbuluar edhe rreth historisë së këtij vendi.