Promo – Top Talent, së shpejti në Top Channel
25/06/2018 15:00

Top Talent në Top Channel, për promovimin e prezantuesve dhe gazetarëve të talentuar, brenda dhe jashtë Shqipërisë, ku fituesi do të realizojë ëndrrën e tij, duke siguruar një kontratë pune në televizionin më të madh në vend. Kush është talent, punon në Top Channel