Promo, nga data 15 korrik “Pushime on TOP”
09/07/2018 13:44

Plazhe dhe eksplorime, destinacione dhe argëtim, karaktere dhe aventura, Personazhe Vip në situata verore, përtej së zakonshmes! Të pathëna e të pabëra, në një përvojë të paharruar; çdo dite me Orin dhe Florin, në destinacionin e vetëm televiziv të pushimeve, në programin me të ri "Pushime on Top"! Duke filluar nga 15 korriku, nga e hëna në të diel, ora 18.00.

Epilog Top Talent, 19 Korrik 2019, Pjesa 1
19/07 23:18
Epilog Top Talent, 19 Korrik 2019, Pjesa 2
19/07 23:17
Epilog Top Talent, 19 Korrik 2019, Pjesa 3
19/07 23:16
Epilog Top Talent, 19 Korrik 2019, Pjesa 4
19/07 23:15
Fiks Fare, Fermerët nuk kanë treg, prodhimet i shesin më lirë se kostoja, 19 Korrik 2019, Pjesa 1
19/07 21:02
Fiks Fare, Bulqizë/ Ujësjellësi që nuk mbaroi kurrë. Bashkia humb projektin, 19 Korrik 2019, Pjesa 2
19/07 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi: Fara e re e hashashit 45 ditëshe, 19 Korrik 2019, Pjesa 3
19/07 21:00
Fiks Fare/ Ujësjellësi që nuk përfundoi kurrë. Bashkia humb projektin, Bulqizë
19/07 20:45
Fiks Fare/ Fermerët e fushës së Myzeqesë: Nuk kemi treg për të shitur prodhimet, shitësit na i marrin lirë!
19/07 20:40
Situatë alarmante me guidat turistike, “piratët” e turistëve – Pushime On Top
19/07 19:32
Shiu bllokon guidën në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë – Pushime On Top
19/07 19:31
Vizito nga deti tre njësitë në Porto Palermo – Pushime On Top
19/07 19:30
Patozi “kundër të gjithëve”, kreu i Bindjes në Top Talk: Do shkoj deri në Hagë
19/07 16:07
Wake Up/Arta Dollani: Liqeni i Ohrit në UNESCO-s, tani do kemi më shumë mbështetje financiare
19/07 14:06
Wake Up/ “Travel bloger”-at shqiptare, mënyrë jetese por jo pa rreziqe
19/07 14:05
Wake Up/ Eksperti IT: Instagrami na i rrezikon më shumë të dhënat personale se FaceApp
19/07 13:03
Basketbollisti Gerti Shima: Kryeministër, eja shemb Pallatin e Sportit se të ndihmojmë
19/07 12:00
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 1
19/07 10:49
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 2
19/07 10:48
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 3
19/07 10:46