Prokurori Trenova “me shpatulla pas murit”, vendimi jepet më 20 qershor
14/06/2018 15:28

Pasuria dhe aftësitë profesionale të prokurorit të Apelit Gentian Trenova u diskutan gjatë në seancën dëgjimore në KPK ndaj tij.