Profili i një miku të veçantë, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02/2020 19:45
Hipokrati: Episodi i plotë – Si të mos përfundojmë te këmba diabetike, 28 Mars 2020
28/03 21:05
Hipokrati: Vizita tek mjeku për egzaminimin e Këmbës Diabetike, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Live Medicine – Mjekimi i plagës Diabetike, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Trajtimi i Këmbës Diabetike me Qeliza Yndyrore, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Simptomat dhe faktoret e riskut të Këmbës Diabetike, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Diabeti – Diola Dosti: Ushqimet e shëndetshme për Diabetikët! 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Çfarë është Këmba Diabetike? 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Trajtimi i Sklerozes Multiple me Qeliza Staminale, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Edukimi për të mirëmbajtur Këmbën Diabetike, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Trajtimi i Këmbës Diabetike me Qeliza Staminale, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Personazhe të famshëm që vuajnë nga Diabeti, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Diabeti – “Miqtë e Hipokratit na shkruajnë”, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Alternativat e trajtimit te Këmbës Diabetike, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Trajtimi i Këmbës Diabetike me terapinë me Oksigjen, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Analizat për diagnostikimin e Këmbës Diabetike, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Diabeti – Diola Dosti: Ushtrimet fizike për Këmbën Diabetike, 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Këmba Diabetike – Diola Dosti: Si ta mirëmbajmë? 28 Mars 2020
28/03 19:00
Hipokrati: Pandemitë botërore në shekuj, 21 Mars 2020
23/03 12:01
Hipokrati: Kuriozitete- shkatërrimi i koronavirusit nëpërmjet nxehtësisë, 21 Mars 2020
23/03 12:01
Hipokrati: Profecia e Bill Gates për pandemitë, 21 Mars 2020
23/03 12:01