Prodhuesit shqiptarë e kosovarë: Bashkoni ekonomitë
11/01/2018 15:17

Prodhuesit shqiptarë, kosovarë dhe maqedonas kundërshtuan deklaratën e Ministrit të Diasporës Pandeli Majko se ka biznese që pengojnë hapjen e kufirit tregtar mes Shqipërisë dhe Kosovës.