Procesi Sportiv, 4 Qershor 2018, Pjesa 3
05/06/2018 14:12

Tema: Kombetaret e huaja te futbollit. Kupa e Botes “Rusi 2018”. 10 skuadrat me te mira dhe si do te luajne ato ne boteror. Te ftuar: Redi Jupi, Gezim Sinemati, Lorenc Jemini, Jetmir Halilaj, Anisa Murataj, Arjan Bakalli, Deborah Keçi, Tomas Koxhaj