Procesi Sportiv, 25 Dhjetor 2017, Pjesa 1
26/12/2017 17:42

Tema: Sportistet e rinj. Kush jane 8 sportistet e rinj me shume te ardhme. Ambicjet per te ardhmen dhe veshtiresite qe hasin. Te ftuar: Bora Zemani, Relaksa Dauti, Tomas Koxhaj, Tea Fetaj, Esi Lufo, Sonja Kapedani, Ergys Muhametaj, Marjo Zili, Melisa Pavle