Procesi Sportiv, 18 Dhjetor 2017, Pjesa 1
19/12/2017 15:22

Tema: Kampionati shqiptar i futbollit. Humbja e Partizanit ne Gjirokaster. Partizani, doreheqja dhe rikthimi i Staroves. Te ftuar: Redi Jupi, Gezim Sinemati, Perparim Kabo, Ylli Aga, Olta Sheta, Blerta Leka, Lorenc Jemini