Procesi Sportiv, 17 Qershor 2019, Pjesa 2
18/06/2019 10:25

Tema: Përfaqsuesja e Kosovës, surpriza e eliminatoreve të EURO2020. Kush janë pikat e forta të kësaj skuadre dhe sa besojnë ata tek kualifikimi në europian. Cilat janë sekretet e trajnerit Chalande dhe ku ndryshojnë ata me Shqipërinë. Tema: Partizani prezanton trajnerin Franko Lerda. Të ftuar: Redi Jupi, Gezim Sinemati, Lorenc Jemini, Muharrem Sahiti