Problemet shëndetësore, DJ Avicii kishte operuar tëmthin dhe apandesitin
20/04/2018 22:20

DJ suedez, i njohur ndërkombëtarisht me nofkën Avicii, i cili ka bashkëpunuar me Madonnën dhe grupin “Coldplay”, u gjet i pajetë në Oman, një ndarje tragjike në moshë shumë të re, vetëm 28 vjeç.