Problemet kardiake – Në Shtëpinë Tonë, 11 Qershor 2019, Pjesa 4
11/06/2019 14:39

Ndryshimi i stinëve dhe sidomos ardhja e verës sjell gjithmonë shqetësime në shëndet tek njerëz të ndryshëm. Një ndër pathologjitë më të shpeshta gjatë kësaj periudhe janë edhe problemet me zemrën. Por çfarë duhet të bëjmë dhe cilat janë grupmoshat më të rrezikuara do të na i thotë mjekja kardiologe Manjola Liko

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 1
12/11 15:07
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 2
12/11 15:07
BioLab – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 3
12/11 15:07
Fakte rreth hekurit – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 5
12/11 15:06
Intervista me Myfarete Laze – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 4
12/11 15:06
Mishi i Viçit – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 1
11/11 15:03
I ftuar VIP – Jurgen Hakani – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 2
11/11 15:02
Mushkëritë – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 3
11/11 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ Problemet me uljen e temperaturave, flet mjeku pneumolog
11/11 14:49
Në Shtëpinë Tonë/ Mishi i viçit në Shqipëri, ç’duhet të dini për kushtet e thertoreve dhe dyqaneve që e tregtojnë
11/11 14:46
Në Shtëpinë Tonë/ Djali i legjendës së peshëngritjes! Jurgeni Hakani në gjurmët e babait
11/11 14:43
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 1
08/11 15:04
Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 2
08/11 15:03
Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 3
08/11 15:02
Top Shop – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 4
08/11 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ A i kaloi të gjitha provat fshesa Nano?
08/11 14:49
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 1
07/11 15:04
I ftuar VIP – Katerina Gega – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 2
07/11 15:03
Metoda Microblading – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 3
07/11 15:02
Ngërçet – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 4
07/11 15:01