Prindërimi, i vështirë. Si rriten fëmijët në ditët e sotme
15/04/2019 12:26

Prindërimi është një profesion shumë i vështirë. Kohët kanë ndryshuar, e po ashtu edhe mënyra e sjelljes me fëmijën. Azbija është 90 vjeç.

Cilësia e mësimdhënies, studentëve u dërgohet “Sondazhi Kombëtar”
19/04 15:22
Karta e Studentit, Rama: Shpërndahet brenda muajit tjetër
19/04 14:59
Pa Koment – Shkatërrohet me eksploziv pallati 5-katësh në Poliçan
19/04 14:46
Pa Koment – Shkatërrohet me eksploziv pallati 5-katësh në Poliçan
19/04 13:10
Latinoamerikanët e Hip Hop, në histori me albumin e parë
19/04 12:59
Holanda po kthehet në narkoshtet
19/04 12:57
Wake Up/ Pashka, Pastori ka një mesazh për shqiptarët dhe politikanët në vend
19/04 12:38
Pakti për Universitetin, Rama: Bëmë realitet zotimet kryesore
19/04 12:29
Me ujin e pijshëm, edhe baltë në 4 fshatra të Korçës
19/04 12:23
Pa Koment – Alarmuan policinë, gjenden mbi Vuno turistët belgë
19/04 12:21
Një strehë për kryefamiljaret e dhunuara, divorcuara, apo vejushat
19/04 12:19
Pa Koment – Gara për kryeprokuror, Olsian Çela regjistrohet zyrtarisht në KLP
19/04 12:04
Lushnje, pastruan kanalet por bllokuan rrugën me mbetje
19/04 12:01
Parashikimi i Motit 19 Prill 2019
19/04 09:22
Biznesmeni Çausholli në prokurori. I bëri shantazh mediave, ka dy kallëzime në adresë të tij
18/04 20:06
Sulmi ndaj policisë në Elbasan. Dëshmojnë 4 efektivët për ngjarjen në tregun agro-ushqimor: Nuk pamë gjë!
18/04 20:00
Bulevard i ri në Kashar, në zonën problematike me infrastrukturën
18/04 15:40
Në Tiranë, në mes të pallateve “kazan plehrash” me leje
18/04 15:34
Mashkullorë, uji shkon dëm nga lidhjet e paligjshme për vaditje tokash
18/04 15:29
PD nuk regjistrohet në zgjedhje: Vetëm kur të krijohen kushtet
18/04 15:19