Prezantohet në Egjipt, varri i rrallë 4000-vjeçar
16/04/2019 09:31

Shkretëtirat e Egjiptit vazhdojnë të zbulojnë sekretet e civilizimit antik, të famshëm mbi të gjitha për piramidat e tij. Tani, Ministria e Antikiteteve ka prezantuar një varr të ruajtur mirë, me mbishkrime dhe relieve shumëngjyrëshe, që daton nga më shumë se 4 mijë vite më parë.