Presidenti i Brazilit nis ushtrinë për të luftuar flakët në Amazonë
24/08/2019 14:49

Presidenti i Brazilit, Jair Bolsonaro, ka urdhëruar ushtrinë për të ndihmuar në luftimin e zjarreve që kanë përfshirë hapësirat pyjore dhe zonat tropikale të Amazonës.