Presidenca “bullgare” e BE-së, Borisov kërkon përfshirjen në “Schengen”
02/02/2018 12:41

Kryeministri bullgar Bojko Borisov nuk humbi kohë, por e përdori nisjen e Presidencës së BE-së për të kritikuar shtetet anëtare dhe diplomacinë e bllokut.