Premiera e “Dhoma 12”; Shfaqja e koreografëve, Manjola Hasani dhe Ezdalin Gorani
10/02/2019 21:18

E gjithë shfaqja është e ndërtuar në 15 personazhe kryesorë, të cilët janë edhe solistët e veprës. Në qendër është individi rreth të cilit rrotullohet gjithcka, jeta, historitë, hyrjet dhe daljet në dhomat e jetës dhe ndalesa, ose harresa.