Precedenti “Tahiri”, grupi i Met Kananit kërkon “arrest shtëpie”
14/05/2018 19:58

13 prej të dyshuarve si grupi i trafikantit Met Kanani dolën para Gjykatës së Krimeve të Rënda për t’u njohur me akuzat e trafikut të drogës dhe grupit të strukturuar kriminal.