“Pranverë” në Top Channel; Sezoni i ri me numrin më të madh të programeve të reja
25/09/2018 15:22

Top Channel nisi sezonin e ri televiziv me paketën më të madhe të programeve të reja, por edhe atyre ekzistuese.

Patëllxhani – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 1
18/09 15:04
I ftuar VIP – Blerta Tafani – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 2
18/09 15:04
Mobiljet Antike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 3
18/09 15:03
Vizat e bardha – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 4
18/09 15:02
Muzeu i natyrës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 5
18/09 15:01
Top Show: Erjon Kristo falenderon gjyshërit si heronjtë e arsimit. Si reagon publiku?
18/09 14:28
Top Show, Alisa Mysliu: Po të kisha mundësinë, do zgjidhja të jetoja jashtë me fëmijët
18/09 14:28
Epsodi i plotë – Wake Up, 18 Shtator 2019
18/09 14:12
Wake Up/ “Western Promises” ekspozita për konfliktet dhe premtimet e rreme, në Kryeministri
18/09 12:11
Wake Up/ Pse shqiptarët kanë mungesë jodi në organizëm dhe çfarë sëmundjesh shkakton kjo
18/09 12:09
Wake Up/ Në Shqipëri nuk ka ligj që mbron fëmijët nga abuzimet seksuale në internet
18/09 12:07
Wake Up/ Merita Halili, emocionohet kur kujton prindërit, spektatorë në koncertet e saj
18/09 12:05
Wake Up/ De Fest Apolonia bashkon teatrot nga Shqipëria, Italia dhe Mali i Zi
18/09 12:03
Top Show – Sa kushton shkolla? Debati, Kristos, Janaqit, Mysliut & Gjonit, 17 Shtator 2019 – Pjesa 1
18/09 11:25
Top Show, Kurrikulat në shkolla: Çfarë thanë Ruseti, Mesi, Balles dhe Kristos? – Pjesa 2
18/09 11:25
Top Show – Kurikulat në shkolla: Çfarë thanë Ruseti, Mesi, Balla dhe Kristo – Pjesa 3
18/09 11:25
Top Show, replikat Balla-Janaqi: Në tekstet shkollore ka diskriminime
18/09 00:00
Top Show, Kristo: Problemet në shkolla nuk zgjidhen me kova dhe gëlqere
18/09 00:00
Top Show, Erjon Kristo: Bota ecën me shpejtësi kozmike, në ecim më shpejtësi rakitike në arsim
17/09 23:35
Top Show, Senida Mesi, politikania që “rrëfen” eksperiencën si nënë e 3 fëmijëve
17/09 23:33