Portretet e veçanta të Thaçit në Galerinë “Kalo”
13/05/2018 20:56

Portrete njerëzish e në të njëjtën kohë kafshësh. Autoportete të një lloji të veçantë… Figura njerëzore të deformuara, jo për të treguar së jashtmi një njeri dhe defektet e tij, por për të shpërfaqur botën e tij të brendshme.