Portokalli – Episodi 7, Sezoni 32, 17 Nëntor 2019
18/11/2019 00:30

Cabaret Show "Portokalli"- Sezoni 32 Programi “Portokalli“ është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri. “Portokalli” nuk ka të bëjë aspak me agrumin e njohur “portokall”, por me ngjyrën portokalli të semaforëve të rrugës. Kjo lidhet me realitetin shqiptar i cili shpesh duket si një makinë e ndaluar në një semafor të mbetur me ngjyrën portokalli, gjë që nuk e lejon as të shkojë përpara e as të kthehet mbrapa. Personazhet e Portokalli janë njerëz të mbetur pikërisht këtu, në këtë pikë kritike, me hallet e tyre të përditshme, të cilët, siç ndodh në një kryqëzim rruge, përballen me fatet e njëri-tjetrit. Çdo të diel, Ora 21:00 në Top Channel.​​​Prezantuar nga Salsano Rrapi, Xhemi Shehu

Portokalli – Episodi 9, Sezoni 32, 08 Dhjetor 2019
09/12 00:31
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Bukra Blanche (Si ia shpjegojmë tërmetin fëmijëve)
09/12 00:17
Portokalli,08 Dhjetor 2019- Himni dhe Aforizmat(Portokallia për përballimin e situatave të vështira)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Gerhard Deci (Hallexhi pa dashje)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Naqja monolog(Falënderimet)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Veziria dhe Aria (Koncert për bamirësi)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Peshkatarët(Varka e Nojes)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Dy poetet(Moxarti dhe Salieri)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Çifti i lumtur(Pazari me orkestrën)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Ujëvara e ëmbëlsisë(Kapo dhe Hekri)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Proletari (Acari – Haleandro – Deformimi i historisë)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Kryetari(Nevruzi me AMG)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Luzja(Strehimi i italianeve)
09/12 00:17
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Ylvis Bakerri (Vizitë në Peja)
09/12 00:16
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Editoriali(Pas Tërmetit)
09/12 00:16
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Doktori në emisionin “Stetoskopi”
09/12 00:16
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Familja( Astari dhe Ketri)
09/12 00:16
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Dy policët tek Zona e Brrylit
09/12 00:16
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Berisha (Sizmiolog)
09/12 00:16
Portokalli, 08 Dhjetor 2019 – Renforti monolog (Letër Nusretit)
09/12 00:16