Portokalli, 6 Tetor 2019 – S-Show, Kryetari dhe Nevruzi (Përgjimet)
07/10/2019 00:34
Portokalli – Episodi 3, Sezoni 32, 20 Tetor 2019
21/10 02:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Kapo & Hekri tek azili pleqve
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Ylvis Bakerri(Me Air Albania në Rome)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Peshkatarët dhe Thoma(Dhia Dinamiti)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Ketri(Pagesa e shkallës)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Giancarlo Jala(Rrugët shqiptare)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Ramadan Kafsha(Skandaloze)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Egla në makinë me burrin
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Aforizmat dhe himni (Portokallia për dështimin e negociatave)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Çifti i lumtur(Propozimi për martesë)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Poetet(Nata e Hajdutit)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Kuzhina e hallit(Konkurentët e rinj)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Doktori dhe Luzja(Giusepe me tension)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Betim Sperdhima(Ç’nënshtetsi të marr)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Kryetari dhe Nevruzi(Refuzimi i vizës amerikane)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Bukra dhe Blanche(Kurset private)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Familja Astari, duke bërë mësimet
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Editoriali (Shtyrja e Negociatave)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Naqja në Amerike (Barazia Gjinore)
21/10 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Familja Astari, duke bërë mësimet
21/10 00:30