Kriminalizimi i mediave, Kapo i ftuar në S-Show – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12/2017 14:44
Portokalli, 3 Dhjetor 2017 – Barsaletat
04/12 14:49
Janë pajtuar Ledri me Noizin, Kimikati bëhet për “Doktor” – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:49
Durimi kundër dhunës ndaj gruas dhe… burrit – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:48
Urimet e politikanëve për festa – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:48
Deputeti në burg, Profesori “stërvit” truprojën – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:48
Lëvizja e dhjetorit sipas versionit të Historianes – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:47
Katërshja rrëfehet në avion – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:47
Lacat, për “leksione” te Melamini – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:46
Lufta për pushtet (Bran me shokët) – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:46
Nasit dhe Fotinisë i vjen tezja për vizitë – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:46
Parodisti dhe festat kombëtare… jashtë shtetit – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:45
“Nata e Bardhë” e policave të postbllokut – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:45
Stresi te fëmijët, e shpjegon psikologia – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:45
Rama, një lojë basketboll me ministrat – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:44
Kriminalizimi i mediave, Kapo i ftuar në S-Show – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:44
Portokalli, 3 Dhjetor 2017 – Together with love ft Cekja (Burgaxhiu kerkon nuse)
04/12 14:44
Zhiva dhe Pashalushmarku – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:43
Zona e brrylit: Filmi dhe videoklipi – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12 14:43
Portokalli për fëmijët jetimë – 3 Dhjetor 2017
04/12 14:43
Portokalli, 26 Nentor 2017 – Bab e bir (Kutia e kujtimeve)
27/11 14:54