Portokalli, 2 Dhjetor 2018 – Parodia (Autobusi)
03/12/2018 15:17
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Bukra, Luzja dhe Kontabilisti
10/12 17:53
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Çifti i lumtur feat Giancarlo Jala
10/12 17:53
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Doktori (The best dentist)
10/12 17:53
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Editoriali (Probleme të vogla)
10/12 17:53
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Grupi Derik (Nelson and Family)
10/12 17:52
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Kapo dhe Hekri (Parashikimi i fatit)
10/12 17:52
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Kori (Nga lart shikoj Shqipërinë)
10/12 17:52
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Kripa e detit (Në Dardhë të Korçës)
10/12 17:52
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Kuzhina e hallit (Renforti në allçi)
10/12 17:51
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Magjistari
10/12 17:51
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Mami dhe Vajza feat Ylvi Bakeri
10/12 17:51
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Parodia (Protesta e studentëve)
10/12 17:51
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Poetët (Celulari ka pushtuar jetët tona)
10/12 17:50
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Policët e Postbllokut (Denoncimi i Leneshave)
10/12 17:50
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Rrok Sufllaqja feat Nevina Shtylla (Vajza e ënderrave)
10/12 17:50
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Sharësi (Protesta e studentëve)
10/12 17:48
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Together with love dhe Psikologia
10/12 17:48
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Ujevara e Ëmbëlsisë (Ministria e arsimit dhe protesta e studentëve)
10/12 17:48
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Aforizmat (Portokallia për të drejtat e njeriut)
10/12 17:47
Portokalli, 2 Dhjetor 2018 – Atentatet (Yllka mbi Drin)
03/12 15:20