Portokalli, 2 Dhjetor 2018 – Bab e bir (Azili në Gjermani)
03/12/2018 15:20
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Albana, Blini (Dibranet, Kuli, Siriani)
18/02 12:17
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Delinda Suare, Psikologia
18/02 12:17
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Erditi (Doktori)
18/02 12:16
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Gazi, Renada (Kuzhina e hallit)
18/02 12:16
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Irgen (Baleti me trupen e aktoreve)
18/02 12:15
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Klisi Parodia “pranvere ne dhjetor”
18/02 12:15
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Landi, Jorke, Sandri, Blini (Katershja)
18/02 12:15
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Ledio (Together with love)
18/02 12:14
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Marini Endri dhe Tobi
18/02 12:13
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Nostalgji Renada Caci (Muzikori “Dream girl)
18/02 12:13
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Rezi (Zona brrylit, Ujevara embelsise)
18/02 12:12
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Salsano, Flori (Atentatet)
18/02 12:12
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Spoti me i bukur, Tre djemte e bordures (Komenton Ledio)
18/02 12:12
Sekretet e Portokallise, 17 Shkurt 2019 – Xhemi (Intro)
18/02 12:11
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Flori (Era Rusi, Trump)
11/02 11:57
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Albana, Renada (Bukra-Luzja, Kapo-Hekri, Parukieri)
11/02 11:41
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Erditi (Kapo-Hekri ne biblioteke)
11/02 11:40
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Gazi Suare (“Pranvera e Dhjetorit”)
11/02 11:40
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Irgen, Delinda “Pranvere ne dhjetor”, Leket Populli
11/02 11:39
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Klisi (Parodia)
11/02 11:39