Portokalli, 19 Maj 2019 – Top Talent (Sherifi)
20/05/2019 12:08
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Ledio, Rezi (Rroku me kushërinjtë)
17/06 11:11
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Flori (Gerhard Deci)
17/06 11:08
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Irgen (Floshi dhe Lenci)
17/06 11:05
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Albana Perhati (Prova “Ylvi”)
17/06 10:59
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Gazi, Delinda(Kuzhina e hallit)
17/06 10:55
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Xhemi, Salsano (Nasi dhe Naqe, prezantimi robotit)
17/06 10:53
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Marini (Rama, Basha dhe Merkel)
17/06 10:52
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Erditi (Doktori dhe Vlerësuesi)
17/06 10:51
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Aleksandër Seitaj (Vezirja)
17/06 10:51
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Jorke, Blini, Sandri, Landi (4 pleqtë)
17/06 10:50
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Renada (Historiania, xhirime zyre)
17/06 10:48
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Xhemi flet për Salsanon si koleg
17/06 10:48
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Erditi (Bestytnitë, Fiksimet e Erditit)
17/06 10:47
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Lendis (Ketri)
17/06 10:46
Sekretet e Portokallise, 9 Qershor 2019 – Rnada Luzia
10/06 13:07
Sekretet e Portokallise, 9 Qershor 2019 – Xhemi Fiksimet
10/06 13:02
Sekretet e Portokallise, 9 Qershor 2019 – Gazi
10/06 13:00
Sekretet e Portokallise, 9 Qershor 2019 – Xhemi
10/06 13:00
Sekretet e Portokallise, 9 Qershor 2019 – Aleksander Seitaj
10/06 12:45
Sekretet e Portokallise, 9 Qershor 2019 – Rnada
10/06 12:42