Portokalli, 19 Maj 2019 – Falenderimi AIR Albania
20/05/2019 11:52
Portokalli – Episodi 6, Sezoni 32, 10 Nëntor 2019
11/11 00:46
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Familja Astari(Me virozë)
11/11 00:31
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Procesi Supersportiv(Dhuna në sport)
11/11 00:31
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Editoriali (Lotaria Amerikane dhe Borxhi publik)
11/11 00:31
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Muli – Dhimo & Vezirja (Aria në aeroportin e Rinasit)
11/11 00:31
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Etimoantrologu(Emrat e qyteteve)
11/11 00:31
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Rama dhe Basha (ERTV vs LBTV)
11/11 00:31
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Doktori – Emisioni Stetoskopi(Neglizhenca e popullit)
11/11 00:31
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Poetet (Poezia e të fortëve)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Luzja Baçi në Durrës
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Ylvis Bakerri (Laussane)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Betim Sperdhima(Kantina Sperdhima)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Ramadani (Banka)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Çifti i lumtur (Lokali i motoristeve)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Peshkatarët(Çmimet jashtë sezonit) Erandi, Tani
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Ketri (Rrofshin Telat)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Policat e Postobllokut (Egla shoferja e re)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Kryetari Nevruzi (Fëmija ilegal)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Naqja Hënza(Pasaporta)
11/11 00:30
Portokalli, 10 Nëntor 2019 – Bukra Blanche (Çfarë do bëhem kur të rritem! Albana, Algi)
11/11 00:30